Om

Om os

ETABLERET 2019 MED MANGE ÅRS ERFARING


Vi er et team, som kommer med mange forskellige baggrunde, herunder kommunale og regionale beredskaber som har den drøm at blive markedets mest fleksible partner med fokus på kvalitet og professionalisme. 


Vores hold er Baseret på frivilligt arbejde som alle har den fælles passion, at arbejde i det præhospitale miljø og derfor vil du altid opleve os med smil og højt humør, når vi varetager dit arrangement og vil dækker hele Danmark inklusive bornholm og småøer


Præhospital Førstehjælp værdier er

socialt sammenhold og stor faglighed

Faglighed


vores Faglighed bygger på vores erfaring og vidensdeling imellem os, samt vores egen interne førstehjælps- og medicinuddannelse og eksamen igennem vores Korpslæge og egne instruktører.


Da vi er en blanding af forskelligheder og baggrunde, herunder folk med førstehjælpsuddannelser, forsvaret, brand & ambulance, vagt branchen mm. så er vores stærke side vores faglighed og erfaring som bliver brugt under vores interne uddannelser,  som bland andet inkludere, førstehjælp på udvidet niveau, medicin, traume/ITLS algoritmer. 

Socialt sammenhold


Et værdigrundlag vi værner om, er vores sammenhold som bygger på sociale arrangementer og teambuildings aftener. Da mange af vores folk har forskellige baggrunde, bruger vi rigtig meget tid både i og udenfor foreningen på, at have et frirum hvor man kommer for at have det sjovt og skabe et fællesskab, hvor alle kan deltage på lige fod, uanset om du er læge eller håndværkerlærling. Vi har blandt andet lavet fællestræning i Loop, hvor vi har rabat aftale, vi laver fælles spisning før/efter et arrangement mm. for og fremme det sociale.